Eleaf istick pico 75w tc full kit

Bestel voor 100.00€ bij en betaal geen verzendingskosten!

array(3) { ["name"]=> string(23) "Eleaf iStick Melo 4 kit" ["image"]=> string(78) "image/cache/Devices/Eleaf/Istick melo 4/Eleaf-Istick-Melo-Kit-Silver-50x50.jpg" ["href"]=> string(76) "https://distrivaping.com/index.php?route=product/product&product_id=1620" }
  • Vorige
    Eleaf iStick Melo 4 kit
  • Volgende
    Eleaf iStick Power Nano (40W) TC set
Eleaf istick pico 75w tc full kit

De Stick Pico is een zeer compacte box mod, volgens Eleaf zelfs de kleinste gereguleerde 75W boxmod met een 18650 batterij op dit moment, met een aantal opvallende eigenschappen.


Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie en design; door de afgeronde vorm ligt hij goed in de hand en de plaatsing van de vuurknop zorgt voor een natuurlijk houding tijdens het dampen. De firmware/besturingssoftware is upgradebaar via usb en de temperatuur controle functie van deze mod is uitgebreid instelbaar (TCR functie).


Deze Pico box mod werkt op één verwisselbare 18650 batterij en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De Pico Kit wordt geleverd met een Melo 3 tankje met een inhoud van 2ml dat gebruik maakt van de bij onze klanten zeer populaire iJust2 coils. Deze coils hebben een weerstand van 0.3ohm of 0.5ohm en zijn uitermate geschikt voor het dampen op hogere wattages. Er zijn ook Nickel coils voor temp control beschikbaar. De clearomizer kan eenvoudig via de bovenkant gevuld worden (top-fill) en de luchttoever is eenvoudig af te stellen op uw persoonlijke voorkeur.


Producteigenschappen:

Temperatuurcontrole met Ni, SS en Ti weerstandsdraad

USB firmware upgrade mogelijk

Maximaal 75Watt vermogen

Temperatuurcontrole met TCR functie

OLED Informatie display

Geveerde 510 aansluiting

Beveiliging tegen kortsluiting

Beveiliging tegen overladen


Inhoud verpakking:


1x Eleaf iStick 75watt Pico Box Mod

1x Eleaf Melo 3 tankje (2ml.)

Handleiding (Engels)

Werkend op één 18650 batterij (Batterij niet inbegrepen, los verkrijgbaar)
  • Aantal keren bekeken: 3261
  • Merk: Eleaf
  • Model: Eleaf istick pico 75w tc full kit
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties: